Logo
  1. НАЧАЛО
  2. КАТАЛОГ
  3. СТАТИИ
  4. НОВИНИ
  5. ДИСТРИБУТОРИ
  6. ЗА ОСТРИЕ.БГ
  7. ВРЪЗКИ
  8. КОНТАКТИ

 

Продукт на месеца в Острие.Бг.

Джобен нож 524411 (Herbertz)

Този нож е един от новите продукти на Herbertz - Solingen. Острието му е изработено от стомана AISI 440, а дръжката от алуминий, вследствие на  което ножът е и изключително лек. Ножът е окомплектован с найлонова кания и пластмасова кутия.

Екипът на ostrie.bg подкрепя този избор!

научи повече

knife of the mounth

16.05.2011
Bear Grills Survival Series

Представяме Ви серията на Gerber за оцеляване, разработена в тясно сътрудничество с Беър Грилс (Bear Grylls). Функционалността на продуктите...

научи повече


14.02.2011
Избрано от продуктите на Herbertz


Компанията Herbertz е основана през 1925 г. в германския град Renscheid. В продължение на повече от 85 години специалистите на Herbertz са...

научи повече


08.03.2010
Primus - част от приключенията на хората

За да създадем възможност за пълноценно и изпълнено с положителни емоции преживяване сред природата, ние, екипът на www.ostrie.bg, се стараем...

научи повече


 
Начало :. Аксесоари :. Herbertz :. 500 бири от цял свят, които непременно трябва да опитате - Зак Ейвъри
product picture
500 бири от цял свят, които непременно трябва да опитате - Зак Ейвъри

Тази подробна бирена сбирка е предизвикателство към всеки, който пие бира, да напусне познатите територии и да се запознае, а после и да опита някои от най-хубавите бири на света. Ако все пак искате да разберете разликата между стаут и портър, ако искате да узнаете как се прави пиво, или ако ви е необходим съвет как да се съчетае бирата с храната – това е книгата за вас.
Книгата "500 бири от цял свят, които непременно трябва да опитате" премахва догадките и колебанията при избора на бира чрез полезни съвети за всичко, което се отнася до бирата – от избора на чаша до съхранението, наливането и дегустацията на бирата.
Включени са традиционни марки пиво, усъвършенствано с години (а в някои случаи и с векове), както и нововъведения на водещи микропивоварни. Правенето на бира е занаят, разпространен в целия свят, а тази книга е витрина за най-добрите питиета в бирения пантеон – от Трапистките манастири в Белгия до бреговете на Корсика и от Бостън до Лаос.
Независимо какво търсите – лека лагер бира (идеалното лятно питие), силен стаут или ейл с много висока плътност – в тази книга са събрани бири за всеки вкус, подходящи за всякакви случаи. По бира за всеки ден през годината и в приятелската компания на автора експерт, чрез неговите съвети ще развиете вкуса си и ще откриете най-подходящия за вас стил бира.
Къде се прави майсторско пиво, как да изберем онова, което ни носи най-голяма наслада, как да го съчетаем с подходящите ястия и кое за какъв сезон би било подходящо? Като един подробен справочник, съдържащ 500 марки бира от цял свят, книгата въвежда и в основните понятия от света на бирата, илюстрирани с цветни снимки. Тя разказва както за занаята на пивоварството и неговата история, така и за съвременните тенденции в производството и потреблението на бира.
Зак Ейвъри е бирен експерт и журналист на свободна практика с дългогодишен опит в търговията с бира на дребно. Сътрудник в комитета на Британската гилдия на пишещите за бирата (BGBW) и носител за 2008 г. на тяхната най-престижна награда – писател на годината. Арбитър в годишното състезание International Beer Challenge. Зак живее в Западен Йоркшир, Англия, регион известен с традициите си в пивоварната индустрия.  

  Наздраве!!!

 

Дистрибутори

Благоевград
Бургас
Варна
Добрич
Плевен
Пловдив
София

 

 

 


Стани дистрибутор

09.02.2011
Какво предпочитате? Да имате нож с знака на PUMA ® или острие, направено в работилница на двора?

 

Много компании говорят за качеството на стоманата. PUMA ® го доказва. Ние тестваме всяко PUMA ® острие...

научи повече


01.02.2010
Какво може да направим за да запазим ножа си!

Ножове са инвестиция. Тъй като цената на един добър нож може да варира от 30 евро до няколко хиляди е необходимо човек да се грижи за острието,...

научи повече


29.01.2010
Използвани стомани за производство на ножове

Основните характеристики на всеки нож, освен дължина и дебелина на острието, вида на дръжката, цялостния дизайн и т.н включват и...

научи повече


                  
©2009 Острие.бг. Всички права запазени.